Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det komplicerade i livet


Är relationer och
andra människor

Det är också det enda
som gör livet värt

att leva

Det handlar också om
att det är för enkelt
att leva

Vi behöver inte
Samla, jaga, elda
och söka skydd
för att överleva

Överlever gör vi
mer eller mindre
per automatik

Så något måste vi
sysselsätta oss med




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-01 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
neuroleptika sätter turligen nog stopp för allt det
2019-03-04

  Rolf_fotona.se
Och sysselsätter oss gör vi ...
2019-02-06

  Gunnar Hilén VIP
varats olidliga lätthet
2019-02-02

    ej medlem längre
Relationer, människor och det kaos dessa skapar ger också upphov till stor konst..vilket är en annan sak som gör livet värt att leva. Och likasinnade *ler* För de finns..
2019-02-02

  Whero
Så sant.
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff