Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat av is


Hjärtat av is skall åter brinna
En het kärlek hon står att finna

Hjärtat av is skall åter brinna
Och som tårar på hans kind rinna

Hjärtat av is skall åter brinna
Falna, smälta och försvinna




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-06-20 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP