Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cupoliner.


Havets vågade tystnad

Står vid havet
med min hund

vi konstaterar båda
att havet vågar

något jag önskar
jag också gjorde

mycket mer

jag lyssnar
men dånet


den öronbedövande

tystnaden

i mitt huvud

dofterna kommer jag inte runt

liksom tankarna på dig

när jag står där med händerna
i byxorna

utan att höra mina egna röster

i huvudet
dofter av tång
blick av horisont
känslan av frihet

och allt jag önskar är


att jag vågade

likt havet.







Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-02 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP