Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god morgon älskade klokuggla <3


trädgården klokuggla

 

jag äger en trädgård

som ingenting kan förgöra

där vandrar jag året om 

--- lyssnar till dina sånger

och känner dofterna

dina frön slog rot i jorden

växte upp till ett hav av prunkande blommor

näktergalen älskar stunden

för där viskar träden sin minsta visa

i den blommande lunden

morgondaggen sköljer sinnet

och dina fjärilar väcks av solens magiska kraft




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-02 08:40



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"för där viskar träden
sin minsta visa"
Natur vittnar om sina minsta beståndsdelar. Ett lugn inträder.
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP