Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är rädd för dig och blundar med öppna ögon.


Jag går sakta fram på gränsen
mellan vatten och land.

Blickar upp mot himlen och hus
som vrider sig lite grand.



Önskar att du bara kunde stå här
framför mig nu.

Vi kunde byta lite känslor med varandra
jag och du.



Bara prova lite utan att sätta någon
påklistrad gräns.

Jag vill ju bara veta hur dina tankar och
drömmar känns.



Du är här fast ändå inte så jag lämnar
med tom famn.

Jag är här fast ändå inte så jag lämnar
en tom hamn.



Jag känner att det bästa jag kan göra
är att bara gå.

Jag lämnar min längtan och mitt hjärta här
på brygga nummer två.



Du är allt vackert och äkta den drömmen som
är värd att jaga.

Men ändå bara en bild och ett väsen från en gammal
olycklig kärlekssaga.





Fri vers av Whero
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-02 10:52



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
En längtan efter något som kunde varit annorlunda.
2019-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt, men mycket fint...
2019-02-11

  Eva Langrath VIP
Fint komponerad text
2019-02-07

  Maiah VIP
Fina tankar gillar mixen mellan vemod och lite spirande kärlek
2019-02-05

  prinscess VIP
gillar denna
2019-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero