Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rävens gryt

Skadeskjuten och vinrött bläck rinner som giftet av fångsten i jägarens blick. Osårbar stjärnhimmel över sandstormen som drog förbi obemärkt, vilseledd och förvirrade andetag hyperventilerar. Lagunen, oasen och dimmans frost töar bort i midsommarnatten. Sorgen och smärtan. Men att säga att våra sönderslitna ögonblick av evighet aldrig funnits vore att förtränga det inre barnet inom oss. Att läka mina sår. Aloe vera svalkar min hud. Men sveket, sveket lämnar mig ensam och skadeskjuten med vinrött bläck som enda spår. Jag anar segervittring i din giftiga blick. Jägare.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-02 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP