Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRLEKSRESA.

På min resa genom livet jag älskar dig. På din resa genom Livet du älskar mig så låt oss resa tillsammans för att upptäcka livet utan att ta något för givet. Vi skapar den kärlek vi älskar att få vi skapar den kärlek så vi varandra kan nå och den kärlek vi skapar den alltid vi ger så den växer och växer och ständigt ger mer. Och därför min kära jag önskar och ber var öppen och mottaglig för allt du hör och ser så vi på vår resa. genom Livet kan nå den kärlek vi skapar och älskar att få.




Övriga genrer av Leko
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-02-02 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko