Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





tack älskade uggla


du känner mig så väl
varma tankar är en solmagnet

ger solbränna

mår inte bra att slå
vet inte vad eller vem som
illa mår
vet inte vad som är äkta
vad som är fejk
spindelben har gjort så illa
oss två

kram <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2019-02-02 18:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Förstår så bra kram
2021-11-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP