Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prästen i Rallarpåke rådbråkade ett...

Prästen i Rallarpåke rådbråkade ett åbäke.
Dribblade sig längs juvenila jubelidioters blasfemier.
Fick lukta fuskpäls på den epidemiska raggargatan.
Klaustrofobisk mitt i den stinkande smetiga gränslösheten, sökte han sig upp i kyrktornet, satt och läste Ekelöf samt halsade hemkört. På sin häst Aramis red han sedan i ett blixtrande sporrsträck hem till häxan Hädan i Snackeskog.
Katten Murre gick orolig av och an, villrådig, men somnade så småningom, till tonerna av Bach på blockflöjt.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2019-02-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP