Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand och låt mig gå

Lägg din hand på min panna
Känn efter
Kanske är jag sjuk
Gryningen är förbi
och jag är kvar

Lägg din hand på min mage
Rör den inte
Vill bara känna
din värme
Det blåser där ute

Lägg din hand på min panna
Känn efter
Kanske har jag feber
Min hunger är så avlägsen

Nej, släpp min hand
Låt mig gå
Din värme bränner så
Jag vågar inte stanna

Du kan bli
repet som binder mig
vid trädet
Eller nerven
som förbinder mig med smärta
Så släpp min hand
och låt mig gå

Nej, håll den hårt
Låt mig inte gå
Inte än
Det regnar ute




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-02 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP