Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt.


Hoo! Hoo!

Hoo! Hoo!

Och i din hoo i din!

Dina är din ska tjäna min din.

Maistresse perséveraunce!

Även min dag skämtar tyder.

En sen hälsning.
Glädje var vägen.

De tvivlande är tillbaka,
Först hann du dem att vägar välja många,

De annorlunda, de mest nakna,
Ack skam, ack skam!
Var foten för sitt eget ljus,
Nu först på stående fot måste man retirera.

Det är den,
Ömtåligt,
Och jag aktar mig,
Flyger av som en flinga.
Den kunde inte.

Hoo! Hoo!

Och i din hoo i din!

Uppstart ur henne,
Strax sig längs utan entraile.
Hoo! Hoo!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lars Johansson
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-02-02 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Johansson
Lars Johansson