Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Gösta's butik för omodern teknik väntas köerna bli långa. För det har en ju hört, drastiska tider kräva ofta just den sortens teknik som utgjorde en stor del av konsumtionen under adertonhundratalets andra hälft. För att inte tala om den första


Dyster framtidsprognos förutspås för envar....




...med mobiltelefon försedd med internet.
En så kallad smart lur.

Om en atomvinter skulle infalla
inom låt oss säga 'mindre än hundra år',

kommer uppkopplingen att fallera
och även de vilka lever på att göra 'gåtor'

av olika slag till pressen,
ser ut att få en viss tillbakagång.

En del människor, har det visat sig, undrar över
hur lågt temperaturen kommer att tänkas sjunka.

En femtio minus C sägs de som bor i Sibirien klara,
men på 'våra' breddgrader (?),

duger det nog med ett vanligt löst element
eller kommer de att 'ta slut' i affärerna då?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-03 13:25



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Det är väl okey om det bara är själva prognosen dom förutspås!

2019-02-03

  BenGust VIP
Dystert blir väl normalläget framöver.


2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP