Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dÄr/ porträtt

Det är inte hur hon känner sin insida som

ett regn de dagar snön bränner under handflatorna när hettan under täcket bedarrat 

Det är att sömnen lagt sig under ögonlocken,

Drömmarna har sig som en stadig takt över trumman

och ljuset, ljuset viskar den enklaste av ton,

Hon har hört den förr,

Inom.

 

 

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-02 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP