Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller att vara frisk när man är sjuk

Om man är sjuk

måste man vara så frisk

att man kan peka ut symptomen

och förbereda sig för behandling därav

Den enda som verkligen känner din åkomma

är du själv

som måste handla därefter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-02-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP