Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration från Höga Visan i Bibeln.


Bröllopsklockorna ringer


De ljuder på nätterna

Min himmelske

brudgum nalkas


Han kommer

i drömmen

0ch talar:


"Så vacker

du är,

min älskade!


Han kysser mig

med en kärlek

ljuvare än vin.


"Hans vänstra arm

vilar under mitt huvud,


med sin högra hand

smeker han mig,"


Välkommen Kung Jesus!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-02 23:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt...
2019-02-09

  aol
Så fint vännen,
2019-02-06

    ej medlem längre
Ja den dagen väntar vi med glädje!
2019-02-06

  Niliboy
Ja, många roliga orda glädje. Nä många invandrare jobbar inom vården å är så duktiga. Min fru är en!
2019-02-05

  Niliboy
Ja, Bibeln är ju kärlek också, älska din nästa å vörda de heliga!
2019-02-04

  mare VIP
Underbart!
2019-02-04

  Eva Helene VIP
Trygghet i tron.
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP