Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag och en av mina kompisar ( som inte vill att hans namn nämns här) har skrivit denna dikt tillsammans. Vi skrev den efter att ha ätit en god middag och inmundigat ett par flaskor rödvin, därför är den en aning trippad. :-P


Fylle- nocturne i februari

mellan tammi och saari
vi far till en baari
en kattpiskargränd
en ängel ifrån himlen sänd

världsfrånvänd, än sen
det kanske är en trend
för hur man än vänder sig
har man änden bak

som en katt
på ett hett plåttak
eller en vak
man får akta sig

farorna finns överallt
så även barerna
överallt lurar snarorna
medan tranorna snart flyger

över tammi och saari
som en tsunami i februari
ligger min pastrami kvar i
min S-Market kasse

som jag glömde hos Lasse
( who the fuck is Lasse, anyway?)
och mellan tammi och saari
känns baren/ baari nu allt mera passé




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-03 02:05



Bookmark and Share


    carinamnm
K-stad? :)
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP