Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visionärs-gungstolen, eller den man redan har?

Jag är i min gungstol, och trivs som ...
Nej, det är för klyschigt, det där med fisken i vattnet.
Jag trivs som Kvinnan i gungstol , stämmer mer, med vad jag just Er-känt!
Kvinnan i gungstol tänker på en annan gungstol, fastän hon har det så bra.
Hur en modern gungstol, kan fungera.
Den ska ha materialet gjord i tempur. Verkligen Customized till sin ägare blir den då. Då tempur är ett material som formar sig efter kroppen.
Visst, Tempurgungstolen blir lite Beige i sitt yttre, träet undantaget.
Detta för attTempur, inte har någon riktig färg, eller mönster, eller Jo...
Där du suttit , kommer det att bli ett avtryck.
Varför är det så, att där jag sitter i min gungstol, som inte är av Tempur, men mönstrad, och alldeles lagom storlek till mig, att jag ändå tänker på...

Tänk om min Gungstol vore av Tempur istället för vad jag redan har...
Varför vill man IBLAND ha , det andra har? När man redan, har det så pass bra?
Så pass bra, att både beakta stunden, och sitta i den...




Bunden vers av Mim
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-03 02:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här Mim, den påminner mig om hur viktigt det är med tempur. Vem vill sitta hårt, när man kan njuta det mjukts och behagliga. Tempur är perfekt, just för konturerna suddas ut, man blir ett med underlaget. Det är såklart att det estetiska ”beiga” kan bli lite tråkigt med tiden, men känslan är den samma. ;)
2019-02-03

  danne //
en ingenjörs livsverk , Mim du sk helt enkelt fram med pennor o papper en linjal måste , Detta är som klippt och skuret, tänker vilken grej en gungstol som utformas efter dess gäst. En lyx som inte får gå till spillo , hmm gå till spillo ofta flyter eller rinner väl något om det spills ut?
ja en utsvävning bara !
Mim var rädd om dessa idéer .
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim