Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindspel

Vinden leker skär och slår
springer
lindar
tankar
av glas

jag kan inte säga hur vacker du är
när du bar den stormen
och alla klockor sov




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-03 12:58



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Du behandlar språk med en fin
klang. Tack
2019-02-24

    ej medlem längre
Mycket fin! Du kan din sak!
2019-02-03

    ej medlem längre
Mycket fin. Speciell med de inklippta raderna från folkvisan ”jag kan inte säga hur vacker du är”. Nu och då och alltid. Tycker om.
2019-02-03

  BenGust VIP
Ett melodiskt vindspel med ord som
tassande passar in i varann och slutklämmen "när du bar den stormen
och alla klockor sov" bara sååå in i norden
klangfullt...
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP