Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tarmars, oanvänt uttryck hittills, men sedermera utslitet!

Tarmars!
Ett uttryck som motsvarar det svenska uttrycket Jävlar.
Låter ungefär, som man tänker sig en pirat, som med sin pipa i munhållan, eller för att han har alldeles för uttjänta nötter, som att honom, när han säger Aargh!




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-03 06:53



Bookmark and Share


  danne //
vilken bild din ord målar upp! Mim kanon säger jag!
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Mim