Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅSER LIV I DIG

 

Morgonsover,

 

nästan vaken

alldeles naken

 

ystra drömmar

skuttar runt

 

på lustfyllt grönbete

 

ritar konturer

av din kropp

 

blåser liv i dig

så du vaknar

 

alldeles naken

 

ser dina ögon 

brinna av lust

 

till mig

 

naken mellan

dröm och vaka

 

kärleksberedd




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-02-05 18:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt varm morgonstund...
2019-02-09

  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2019-02-07

  KattenKin VIP
Skön stund och skrift! :)
2019-02-06

  Fulbergarn
Härlig är den stunden,

bra
2019-02-06

  Anya VIP
Varm morgon beskrivs. Tycker också särskilt om:
"naken mellan
dröm och vaka"

så fint fångat.
2019-02-06

  Valter Örn VIP
Erotisk morgondröm fint framställd ...
2019-02-06

  ULJO
Härlig text. "naken mellan dröm och vaka kärleksberedd"


2019-02-06

    ej medlem längre
Wow! Riktigt bra. :-)
2019-02-05

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt vackert
2019-02-05

  Niliboy
Ha det så gott!
2019-02-05

  Öknens Ros VIP
Ljuvligt underbart!
2019-02-05

  Poeten Salvador VIP
Sommarbild
2019-02-05

  M.Eta
Lustans lakejer!
2019-02-05

  Solstrale VIP
Innerligt, juva bilder, säkra steg! Superbt! Skildrat...
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP