Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åldringsvårdsskandal i Finland, speciellt inom den privata sektorn. Är någon förvånad?


Skinnad

det känns
ända ut i fingerspetsarna
när man river oss
ända in på ryggskinnet
låter oss marschera
ända in i kaklet

vi fryser
ända in i märgen
ända in i själen
ända in i slutet
ända in i döden




Fri vers av Språk, hjärna!
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-03 11:45



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Vet inget om det, men din text säger en hel del! Det verkar som det är lika överallt.

Bra och starkt skrivet
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!