Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag som många andra

 

 

 

snödraperiet gungar av och an

skymmer sikten

pågående skimmer

en rörelse som tar mark

och lager läggs på lager

bäddar rent

med vit tystnad

för snöänglar och längtan

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-03 12:30



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kreativa formuleringar som
"snödraperiet gungar"
"bäddar rent med vit tystnad"
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Inte alls tillräckligt hårda.
"Bore" är nazist.
Snart slipper jag vintern för alltid.
2019-02-03

  Per Rydberg
Väl hårda ord, kan jag tycka, även om vintern kunde visa tecken på att ebba ut snart!
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Vidrigt väder.
Vintern är årstidernas motsvarighet till AIDS.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg