Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Karim Al Abdallah


I DEN BÄSTA AV VÄRLDAR FINNS INGEN SNÖ

i den bästa av världar finns ingen snö

i den bästa av världar har "bore" fått dö

i den bästa av världar har wahlgrens sagt adjö

i den bästa av världar går det fortast i min kö

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2019

 

P.S. We mean it, man! D.S.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 339 gånger
Publicerad 2019-02-03 12:34



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jäpp, som liten var det kul med vintern, nu är det bara elände.
2019-02-03

  Lottie Ålhed VIP
Bra rim Kul text
2019-02-03

    ej medlem längre
Det menar jag med! Vintern är ett elände. Wahlgrens intresserar mig inte
2019-02-03

  Larz Gustafsson VIP
NEJ VINTER ÄR ALDRIG ATTRAKTIVT, DET ÄR LIKA ATTRAKTIVT SOM TYSKLAND 1933-1945!!
ELLER SOM VERA OREDSSON!
2019-02-03

  Fulbergarn
Bort med Wahlgren, tur man har fjärrkontroll
2019-02-03

  Ezmeralda VIP
Ja tack säger jag!
2019-02-03

  juliaparkas17
Riktig vinter är väl fint! Men smaken är olika...
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP