Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksord till dig



I en resa utom alla ramar
Flyter universum som en flod
I kärleken som är
Sväljer jag månen och alla stjärnor
Väljer en varm ton över en ny horisont
Speglar hustaken under himlavalvet
Seglar över strida vågor
Och brister
Ut i en kaskad
Av stjärnfall
Bara för att lämna mitt hjärta
I dina händer




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-03 13:06



Bookmark and Share


  Stisse
En helt underbar dikt som ger mig den där hisnande känslan som bara de starkaste dikterna kan ge.
2019-02-17

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar diktning, en poesi! Ord som berör i varje stavelse.
2019-02-03

  Ulf Carlsson VIP
Sammanhållen och lättläst dikt med fint flyt och fyndiga "uddrim". Tänker på psalmen "Guds kärlek är som havet", även om dikten har ett annat syfte.
En "bra" dikt, helt enkelt!
Undrar över rubriken och varför du använder stora bokstäver i början på varje versrad.

2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish