Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Planetens undergång.


ATOMVINTER

Atomvintern är nu farligt nära,
IMF-avtalet gäller snart inte,
kärnbestyckade missiler når
hela Europa och minsta lilla
hörn på planeten.

Sönderbrända djur, människor,
raserade byggnader, förgiftning
av vatten, luft, lidande och kaos
för dem som eventuellt överlever.

På var sida av Atlanten sitter två
psykopater som tror sig kunna slå
till först. Den "röda" knappen är
tillgänglig för "klåfingriga".

Inled var månad med en tyst
minut för fred med avveckling
av kärnvapen i hela världen...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 184 gånger
Publicerad 2019-02-03 13:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du vet inte vad en psykopat är.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje