Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gangesdrömmar

Över floden

och på andra sidan

en man på häst

över Ganges blottade stränder

av lera från slätterna

 

Några årtag

över de blinda delfinernas djup

i röken från morgonens eldar

och jag blir mannen

som rider genom dagen

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-03 13:48



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så vackert skrivet
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP