Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titel på en målning

Jag var hos ett medium som sa
att du sa
att jag skulle träffa en lång, mörk man
men jag undrar
vem som har tid att bli kär
och så undrar jag
när du blev synsk.




Fri vers av nikkifager
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-03 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nikkifager
nikkifager