Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet.

Tacksamhet.

I tacksamhet och glädje
jag böjer mitt huvud
i ödmjukhet och kärlek
till Dig min Fader och Moder
för de erfarenheter och insikter
Du givit mig
på min resa genom Livet
och de svårigheter
Du hjälpt mig med att bättre förstå
och sakta resa mig ifrån.




Övriga genrer av Leko
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-03 17:40



Bookmark and Share


  Pilträd
Tack <3
2021-02-05

  juliaparkas17
Mycket fin text.
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Leko
Leko