Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats Gud

Den jag förblir
är mitt förflutna.
Jag är jag.

finns kanske du Gud
men jag finns
är stark i min tro
därför finns också Du

Jag tror, alltså finns jag till.

© Bosse 3 februari 2019.





Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-03 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten