Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Ta din plats, lyssna noga
Häng upp hatten, lämna skorna

Jag drömmer om att flyga
Tills jag kraschar en dag
Bär vantar utav minusgrad
När jag tänker på allas fasad

Att inte kunna läsa ett leende
Gör mig ganska bortseende
Ibland har jag ingen energi
Livet skickar avi på avi

Ingen hemma som frågar hur det går
Ingen penna som undrar hur jag mår
Allt jag vill ha är en familjekväll
Med allt jag älskar där jag är mig själv
Saknar er så mycket, emellan oss en älv

När blir allt bra igen?
Ge mig ett svar min vän




Bunden vers (Rim) av vatten och melon
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-03 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vatten och melon
vatten och melon