Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte, egentligen

Tror du verkligen att alla som begår självmord
verkligen vill det?

När hjärtat värker för mycket för kroppen att orka med
och hjärnan som alla tankar förvred

Säger:
de som gillar dig finns inte här
ingen vill ha dig, du är för egenkär

Drar dig till substanser
försöker ge livet flera chanser
transporteras mellan ambulanser
ser en skur av färgnyanser
ser inga överlevnadschanser

Absolut att en vill vara med sina nära och kära
men jag vill inte att lidandet de ska behöva bära

Kanske om jag gömmer mig från allt
röker cigaretter med en hög nikotinhalt
gömmer mig någonstans där det är känslokallt
med en hög koldioxidhalt
så jag somnar in och det känns tusenfalt
gånger bättre än där borta, där är det iskallt






Bunden vers (Rim) av kamrat
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-03 23:08



Bookmark and Share


    Concorden
sista versen kommer jag att återkomma till i många läsningar
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

kamrat
kamrat