Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SR



Det känns som lösa
förbindelser med kaos
eller fysisk materia
i tanken
Jag vet inte om det följer
sinnet
eller atmosfären
Trycket består
av en mörk kraft
vars regler är ovissa




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-03 23:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kaos kan vara rörelser som sker utan av vi egentligen reflekterar över dem, men det påverkar oss i allra högsta grad.
I perioder uppskattar jag kaos i lagom mängd, det får mig att vilja möblera om lite. =)

Gillar texten!
2019-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP