Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Möte/porträtt

timmar har lagt sig om nu,

Alldeles för korta, hon har sträckt

fingertopparna långt

men inte långt nog, där finns ord osagda,

hållande orört.

Jag tänker att hon såg längre.

Som om  avslut höll sin början innan sista punkt, som om hon aldrig förlorar utan ständigt vinner, steg efter steg.  

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-03 23:43



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Något längtansfullt på avstånd.
Med jämnmod, strävan och
koncentration kanske man
som inåtresande upptäcker
det gömda, glömda ännu ej
uttalade...
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP