Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

översvämmade badrum och trötta ögon

i ett försök att tvätta bort den överväldigande känslan
den där känslan
där det känns som allting
f
a
l
l
e
r

så slutar det endast med ett översvämmat badrum
ett par
röda
trötta
ögon
och ett hål
ett sånt hål du alltid försöker fylla

men när du inte hittar saker att fylla hålet med
när det börjar
ta slut

och hålet bara växer
och växer
och växer

då hjälper det inte att sitta i duschen med ett översvämmat badrum
då hjälper
ingenting




Fri vers av fannyaurora
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-04 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannyaurora