Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraft

hon går bakom dig
när hon inte kan gå bredvid
när du vänder bort

hon går efter dig
på avstånd
när du stöter bort

hon släpper aldrig tag
när du sliter loss
hon håller i för två

hon håller än
med sargad själ
och blödande händer

för kärlek känner
ingen gräns
älskar bortom



















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-07 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP