Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
begravningsvers


OCH STJÄRNOR FÖLL

 

I nattens mörka famn

singlade snö till drivor

oskuldsfull och fjäderlätt

 

dolde sista stegens spår

bort från livets stig

till himmelen den vida

 

och stjärnor föll

för sorg och kärleks skull




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-04 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...snön och stjärnorna lyser upp det dystra...
2019-02-09

  KattenKin VIP
Vackra versrader.
Borde in i psalmboken.*
2019-02-06

    ej medlem längre
Så vackert. Speciellt de avslutande verserna.
2019-02-05

  Niliboy
Mycket vackert!
2019-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
vacker text
och sorgesam
och kärleksfull
2019-02-04

  Poeten Salvador VIP
Mycket musik i de två sista raderna
2019-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Stämningsfull och berörande!
Bra skrivet.
2019-02-04

  Feliaxel VIP
Vackra rader
2019-02-04

  ULJO
Så vackert i all sin melankoli. Ortroligt fint.
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP