Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ensam jag söker

 

Ensam jag!
Söker
Mig själv

Mjukt
Ödmjukt
Lander mina steg

I det blåa
I den gröna
I det fria

En dag hamnar jag här
Och nästa dag vilar jag där borta
Planlös

Ringer på inga dörrar
Talar bara med fåglarna
Saknar inga människor i mitt sökande

I öppna landskap och jag
I horisonten och jag
I det oändliga och jag

Planlösa
Transparenta
Och ödmjuka är mitt sökande

Söker efter den vilse i mig själv
Söker efter mina bestulna drömmar
Söker efter mina bestulna år

Hittar ingen än mig själv och ensamheten
Hittar ingen än mig själv och ödmjukheten
Hittar mig själv försvunnen i horisonten

Ensam jag söker ett liv!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 388 gånger
Publicerad 2019-02-04 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP