Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egenvärde.


Besvikelse

Besvikelse

Att människan som väsen betraktat är en ständig besvikelse är ingen nyhet, att ge upp hoppet kring en individ efter otalt antal besvikelser är desto svårare. Det ständiga hoppet om att vid någon punkt bli värdesatt som den käraste ägodel.

Att vara betraktad som den högst eftertraktade för någon. Att vara speciell nog att fånga in stjärnorna för, precis som den självklarhet det ligger för dig.

Förväntningar är nyckeln till besvikelse, att intet förvänta är därför den eviga nyckeln till lycka. Jag önskar dig allt vad lycka definierar, jag önskar dig en individ som bevisar dig att påståendet ovan är falskt.

För dig önskar jag att förväntningarna ger dig nyckeln till lycka, att du finner dig själv djupt, innerligt lycklig med tusen stjärnor i din ägo, så speciell du är.

För du är, speciell i ordets rätta bemärkelse och för det förtjänar du hela himlen en stjärnklar natt.

- r.p.




Fri vers av Bex96
Läst 573 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-04 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bex96