Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprinnelse

Som fostret
en gång
svävade i sin rymd
av vatten
Fylls nu
tomrummen
med vattenburen
lätthet
När kroppen
i rörelse
fram och åter
fångats i tyngdlöshet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-04 12:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Suveränt, det räcker så!
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP