Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luft under vingarna




Många har vingar som bär
men kan inte flyga

kan inte ta sig upp
av egen kraft

saknar luft under vingarna

sitter på marken
och längtar

behöver luft under vingarna
för att kunna flyga




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-02-04 13:11



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda och kloka ord!
2019-02-12

  Ezmeralda VIP
Får man önska, så vill man flyga.
Din text säger mycket.
Många kommer inte iväg, trots hjälp.
2019-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog därför vi behöver hjälp av varandra...bra skrivet...
2019-02-09

    Peter Söderqvist
Tänkvärda rader, klokt skrivet.
2019-02-08

  Lars Hedlin
Bra där och sann i sin insikt!
2019-02-07

  Gunnel Eriksson VIP
Det blir tyngre och tyngre att flyga.
Kanske det hör till åldrandet.
2019-02-06

  Anya VIP
Känner igen mig i dina ord. Jag kunde flyga en gång men har glömt bort det nu.
2019-02-06

  Sommarina VIP
Fin text. Och orken att flaxa med dem kanske
2019-02-05

  Eva Helene VIP
Ja, så sant. Fin puff i rätt riktning.
2019-02-05

  Solstrale VIP
Ja ibland behövs en frisk fläkt! Vissa är friska fläktar för de saknar vingar, eller är nedtyngda av andras bördor, men de är bar på att blåsa ändå! På små sår, på bulor m.m. ;)
2019-02-05

    ej medlem längre
Friska vårvindar
och lite värme
en utsträckt hand
och att komma närmre
betyder ibland allt
när en landat kallt
emellanåt riktigt hårt
samt slagit sig svårt
2019-02-05

  Blomma-Stjärna VIP
bra frågeställning ja
är det en klapp på axeln
eller en spark därbak
eller en alldeles ny vind
- inspiration! -
som fattas den som vill flyga
men inte kan
fast hen har vingar som bär?

2019-02-04

  M.Eta
Många har svårt för att hitta kraften som behövs. Bra text!
2019-02-04

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2019-02-04

  Niliboy
En poet måste kunna flyga, men med övning kan han kanske lära sig å nå höjderna flera gånger. Låt bedja för det!
2019-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Positiva "hjälpmotorer" är ibland av nöden.
2019-02-04

  Olof Lagerhorn VIP
Fin metafor kring hur vi söker
förverkliga vår potential.
2019-02-04

  ULJO
Många behöver stöttning för att kunna flyga. Många får stöttning men kan inte hantera hjälpen på rätt sätt och kan därför inte flyga. Bra tema på denna text. Tänkvärt.
2019-02-04

  Öknens Ros VIP
Man får hoppas på gynnsamma vindar! :)
2019-02-04

  Lottie Ålhed VIP
Håller med om vingar som behöver kraft att lyfta!
2019-02-04

  Feliaxel VIP
Tyvärr är det så att många behöver hjälp för att kunna flyga
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP