Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I terapi


DÅLIGA kläder

Utomhus?
Ytterrocken
som socialen gav mig
är alldeles för tung.
Att gå utan ytterkläder
är för kallt.
Så jag stannar inne




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-04 14:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
hehe. den var lite kul. men jag skulle gått tillbaka och fått en bättre rock.
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP