Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid No:

V
Permafrosten lever
dold under jökeln, som
sakta glider mot avgrunden.
Böjer mig ned till vattnet

det förflutnas visdom
smältvatten. Livet som var
lakas ut vid mina fötter.

Dricker med kupade händer.

Bosse 4 februari 2019.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-04 20:00



Bookmark and Share


  objekt3
<3
2019-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten