Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGA HINDER I VÄRLDEN STOPPAR KÄRLEKEN

INGA HINDER I VÄRLDEN STOPPAR KÄRLEKEN

Gränser är inget hinder för kärleken på vår jord
Den hittar fram hur snårigt än det är med vissa ord
Inga hinder i världen låten den sig hindras av
Den forsar fram som i venerna på ett träd med sav

Murar höga som kyrktorn kan inte stoppa denna makt
Inte ens när de jagade kvinnor i denna hemska häxjakt
Kärleken finner alltid vägar, hur svåra de än må vara
Även om man nu måste vandra i en öken som Sahara

Det finns inget som stoppar detta flöde, den har inga gränser
Ingen frågar något om man har några riktigt referenser
Utan det finns bara ett sätt att kunna nå fram till denna värld
Det behövs inga pengar, man kan vara en novis eller mycket lärd

Den har överlevt i så många år, så det här är ingen innegrej
Kärleken sträcker sig så långt, som man kan någonsin tänka sig
Sedan kvittar det om man är gift, skild eller har någon vän
Så visst finns det gränslös kärlek och man kan inte låsa in den

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-02-05 00:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant som det är sagt!
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj