Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


som ny


Glasklart


Efter alla grumliga
töckenfyllda
dagar

damm som kryper
över golvet
och bildar
ludd i alla gångar

meningslösa strofer
och den fadda smaken
i munnen

fladdrar något till -
var det änglavingen?

Plötsligt smakar det
friskt
mina öron blir fria från
ljud

och jag ser
glasklart
framtiden an

som ny




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2019-02-05 19:27



Bookmark and Share


  Engel
Verkligheten är skön.
2019-05-07

  Cikoria Blå VIP
Jag uppfattar dikten som en sådan där stund som bara händer och lyser upp och visar på skönhet mitt i allt.
Jättebra!
2019-03-15

    ej medlem längre
tänkt dig dö at leva i gemenskap med hatarna, som skapp trolltyg
2019-03-13

  Solstrale VIP
Fint med andaktsfull ordvila...
2019-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Tänk dig då att leva i gemenskap med Jesus, som skapat änglarna.

2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP