Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

 

Det är minnena

alla dessa minnen

som binder ihop våra själar

allt vi är finns inom oss

upplevelser som blev Du och Jag

 

Minnen av när Du kom

jag minns det  väl

din gestalt så färgstark

mot mitt bleka jag

nu är tiden en annan

 

Det är minnena 

som binder oss

som får oss att inte gå

hur vi träffades

och all passion

som flöt i våra kroppar

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-05 06:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Förhoppningsvis sparar man på de fina minnena...
2019-02-09

  Stanley Rydell
Ja, minne som inte kan delas blir stumt, ihåligt. I rymden mellan ett Jag och ett Du är minnena en verksam kraft. ”minnena som ... får oss att inte gå” - fint uttryckt!
2019-02-07

  Lars Hedlin
Väldigt fint och i beröring :) kram
2019-02-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om minnenas betydelse!

2019-02-06

    ej medlem längre
Precis så, en människa som har tappat minnet har förlorat ett 'jag', men en människa med minnen rör sig åtminstone i närheten av ett 'jag' och kan använda verktygen på så sätt som här görs.
2019-02-05

  Feliaxel VIP
Vackert skaldat
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP