Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tiden

Stormen av lycka, en midvinterstad,
där förde du mig nu, då eller sen.
I allt detta spektakel var du en vän.
Trots formen av sagorna. Trots en svävande dikt.
Las armar om allt som sades, något fanns kvar än.
Där en midvintervind, fäller sin snö
Kanske att det finns tö i allt vi gör
Tiden är kanske inte här nu, då eller sen
Dock som striden kanske vi finner friden
I den svunna tiden




Fri vers (Fri form) av Feliciaspoesi
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-05 08:28



Bookmark and Share


  Quasimodo
En tidsresa i årstider och mellan det som var och det som inte blev, som kanske landar någonstans i det som blev en önskan!?
2019-02-07

    ej medlem längre
Vacker vintervisa. Fortsätt skriv Felicia och Du håller min själ vid liv!
2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Feliciaspoesi
Feliciaspoesi