Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Vinden drar och skeppet far” lånat från den svenska shantyn


Finns du kvar?

ingen frågar någonting
ingen undrar - ingenting
jag samlar tankar, sparar allt
här inne där det viner kallt

vem ska fråga, vem ska undra
bland vännerna, de många hundra
vinden drar och skeppet far
men ingenstans ett sant gensvar

jag öser ur min omsorgskorg
sprider ut på strög och torg
när det är dags att casha in
det ekar tomt på önskan min

jag önskar bara något ringa
något vackert - en snöflinga
som stillsamt skulle be om svar
och lite undra - finns du kvar?




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-05 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!