Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden är platt

 

Om jorden var rund hade det inte funnits så många plattityder. 

 




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-05 14:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja, jag faller in i kören, viktigt eftersom nyheten om att jorden är platt sprider sig runt nätet.
2019-02-10

  KattenKin VIP
*asg* Tack för skrattet! :)
2019-02-10

  Anders Håkansson
Gillar korta poem med humoristisk paradox, som den här, bra !
2019-02-07

    Lars J
Fyndigt och viktigt på samma gång, bra!
2019-02-05

    ej medlem längre
Ganska roligt om vår planet är utvald att inte vara rund då andra planeter verkar vara det. :o)

2019-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP