Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text med decennier på nacken


och aftonen höll andan

 

 

han klädd i längtan

hon var suset i ett lövverk

 

vid hennes skogsbryn

bländades han av

den nedåtgående solen

 

hon bjöd honom

en klase klarbär

ur handens skål

 

förde han bären

begärligt till munnen

läpparna färgades

röda

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-05 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg