Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Livet

plötsligt fylldes jag

av en enorm kärlek till livet

det kändes som en vårflod

var det den blygsamma fågelsången

från trädets kala gren

jag bär livet kärlek med hela mig

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-05 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smittande livsglädje!
2019-02-23

  Lars Hedlin
UNDERBART! :)
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP